13 Aralık 2009 Pazar

Sebzeli Kepek Makarna

Malzemeler
1 bardak kepekli makarna
1 adet domates
1 adet soğan
1 bardak kıyılmış semizotu
8 yemek kaşığı su
1 adet kırmızı biber
Maydanoz
Dereotu
Kekik
Tuz
Karabiber
Yemeğin Tarifi
Makarnayı tuzlu suda 8-10 dakika haşlayın. Soğanları ve domatesleri ufak ufak doğrayın. Yağ koymadan 8 yemek kaşığı suyla pişirin. Tuzunu atın. Karabiber kekik ilave edin.
Semizotlarını ayıklayın. Dereotu ve maydanozu kıyın. Hepsini birden büyükçe bir kapta karıştırın. Servise hazırlayın. Halka şeklinde kestiğiniz kırmızı biberlerle süsleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder