13 Aralık 2009 Pazar

MANTAR SOSLU FİYONK MAKARNA

1 paket Nuh'un Ankara Fiyonk Makarna
300 gr. ince doğranmış mantar
2 diş sarmısak
2 adet soğan
75 gr. tereyağı
2 çorba kaşığı zeytin yağı
2 çorba kaşığı domates salçası
450 gr. doğranmış domates
100 gr. cheddar peynir
tuz, karabiber, fesleğen
Doğranmış soğanı, yıkanmış dilimlenmiş mantarları bir tavaya koyup, zeytin yağı tereyağı karışımında 5 dk. kavurun.
Domates salçası doğranmış sarmısakları ekleyin, tuz ve karabiberi ile baharatlandırın. Düşük ateşte suyunu çekinceye kadar 20 dk. pişirin.
Daha önce haşladığınız Nuh'un Ankara Fiyonk Makarnasının üzerine mantarlı sosu ilave edin, tereyağını gezdirin, doğranmış maydanoz fesleğeni serpin, üzerine rendelenmiş cheddar ilave edin hemen servis yapın.

Yemek Fotoğrafları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder